Cameo, zas to cameo

Dnes pokračujeme v cameo téme a to najvtipnejšími cameo scénami. Takže bez zbytočných kecov, ideme na to.

''I loved you in Wall Street''
Hot Shots určite poznáte, ak nie, ospravedlnilo by vás, iba ak ste včera vyliezli z protiatómového krytu, ale aj to iba polovične, lebo už ste mali celý dnešok na to, aby ste to napravili. Skvelá paródia, ktorá má kvantum legendárnych scén a hlášok a vybrať si z nich tú najlepšiu je ťažký oriešok. Ale nie je to prípad tejto témy. Scénka otca a syna Sheenovcov z dvojky je proste dokonalé. Už iba faktická poznámočka, výhodu majú tí, čo videli Apocalypse Now a samozrejme Wall Street.
Martin Sheen in Hot Shots:
 



''I'm not high man, It's my cat''
Pri mladšom Sheeonovi ešte chvíľku ostanem. Due Date je roadtripová pohodovka s Downey Jr.,  Galifianakisom (dúfam, že som to neskomolil) s minulého roka. Ethan sa chcel stať hercom a zbožňuje Two and a half men. A podarilo sa to skombinovať.
Charlie Sheen, Jon Cryer in Due Date:



„I'm gonna kill you, your mama and her bridge playing friends“
Návrat do detských čias. Filmový Casper bol plný šialenosti, bizarností a aj cameo úloh tu bolo požehnane, ale ja najradšej spomínam na túto:
Eastwood, Dangerfield a Gibson in Casper:



''Como estas, bitches''
Anchorman: The Legend of Ron Burgundy je... je proste vec. Príbeh televízneho hlásateľa a jeho kolegov zo štúdia, buď sa čosi nasmejete, alebo vám to príde ako najtrápnejšia blbosť na svete, ale predpokladám skôr prvú možnosť. Aby ste si uvedomili, že byť hlásateľom nie je zmrzlinu lízať, a že konkurencia si vás pekne podá, ponúkam nasledovné video.
Vince Vaughn Luke Wilson, Ben Stiler,Tim Robbins in Anchorman:




„King Richard“
Patrick Stewart ako King Richard v mojom najoblubenejšiom robinhoodovskom filme Men In Tights. Stewart tu mimochodom paroduje Seana Conneryho, ale nato naviažeme v budúcej časti. Od druhej minúty prichádza kráľ...
Patrick Stewart  in Men In Tights




Chvíľka bez komentára 
Seth Rogen in Step Brothers:



Jay and silent Bob in scream 3:




Jason Biggs and James Van Der Beek in Jay and Silent Bob Strike Back:



David Hasselhoff in Dodgeball



''That's how I roll''
Prituhuje. Zlatým klincom sa stáva Anchorman. Že tam už lepšie cameo ako fight scéna už byť nemôže? Odpoveď má dve slová - Jack Black:



''No problem''
Dlho, naozaj dlho to vyzeralo, že Jack Black to u mňa vyhrá na plnej čiare. Ale platinovým klincom dnešného príspevku sa stáva jeden obyčajný policajt, ktorý sa často ocitáva v nesprávnom čase na nesprávnom mieste:
Sám, nezničiteľný Bruce Willis ako John McClane in Loaded Weapon

Categories: ,