V novom seriály Charlieho Sheena si zahrá aj jeho otec

Milovaný i zatracovaný Charlie Sheen je divákom známy z mnohých, prevažne starších  filmov (Horúce Strely 1 a 2, Wall Street, Čata) ale aj seriálov (Všetci starostovi muži a hlavne Dva a pol chlapa).

Už ubehla značná doba, odkedy zlý chlapec Charlie kŕmil bulvárne média naprieč všetkými obývanými kontinentmi svojimi excesmi so slečnami, ktoré toho vo svojich filmoch nemajú moc na sebe, s tou divnou predraženou vodou, po ktorej vás na druhý deň boli hlava či dokonca, tým že chcel prekonať samotného Tonyho Montanu vo veľkosti jeho práškového kráľovstva.
Charlie Sheen a Martin Sheen v seriály Anger Managment

Áno, toto všetko je fuč odvtedy, čo si Chuck Lorre (tvorca Dva a pol chlapa, Dharma a Greg, Teória veľkého tresku) povedal, že Charlie Sheen sa až moc správa ako Charlie Harper (na profesionálnej úrovni sa tomu hovorí dôkladné štúdium charakteru) a milého Charlieho pekne vykopol so svojho najsledovanejšieho seriálu.

Jeden by očakával, že to seriálu zlomí väz, lenže angažovanie dievčinami milovaného Ashtona Kutchera (Killers, Tie roky sedemdesiate) sa ukázalo ako šikovný nápad. Ale späť k Charliemu.

Kuj Charlieho za horúca

Z Charlieho sa stal žiadaný materiál na seriálovom trhu a nejedna americká stanica sa mohla pretrhnúť, aby ho získala. Nakoniec tento ukrutný boj vyhrala stanica FX (z jej dielne pochádzajú seriály Zákon gangu či Justified), ktorá vytvorila seriál podľa filmu Kurz sebaovládania z Adamom Sandlerom a Jackom Nicholsonom v hlavných úlohách.

Charlie hrá terapeuta, ktorý používa neobvyklé metódy na liečbu svojich pacientov. Zatiaľ bolo odvysielaných len pár dielov, ale po skončení prvej série si tento nový sitkom rozoberieme bližšie.

Dôležitou a veľmi zaujímavou správou ohľadom tohto seriálu je to,  že Charlieho skutočný otec – Martin Sheen sa objaví v jednej časti odvysielanej v auguste. No producenti sa ho snažia zlanáriť, aby sa pripojil k základnému osadenstvu a stal sa tak ďalšou hlavnou postavou, čiže pravidelne účinkujúcim.

To je síce fajn, mohlo by z toho niečo vzniknúť, lenže problém vidím v niečom inom. Povráva sa, že producenti chcú objednať väčší počet častí, konkrétnejšie asi do 100ky. To by bolo celkom fajn pre 4 – 5 sérií. Háčik je však v tom, že oni ich chcú natočiť za dva roky! Neviem či si producenti omylom nezobrali Charlieho šálok „vylepšenej“ kávy. Alebo žeby im ho Sheen mladší podstrčil úmyselne?

Zdroj: Huffingtonpost

Categories: