Dr. Horrible's Sing-Along Blog pokaračovanie

Nemám vo zvyku reagovať na kadejaké špekulácie ohľadom pokračovaní zaujímavých úletov. Tobôž nie, ak to vypustí jeho tvorca pri propagácií svojej aktuálnej novinky, ktorá prichádza rezkým krokom do kinosál.  Ale zvyky sú na to, aby sme ich ignorovali, takže si to nenechám pre seba.  
Dr. Horrible's Sing-Along Blog 2, Evil league of Evil a  Neil Patrick Harris a Nathan Fillion. Klasika

Generálna stávka hollywoodskych scenáristov bola pre všetkých seriálových fanatikov peklom na Zemi. Naše pravidelné dávky boli nemilosrdne osekané alebo sa v horšom prípade ani nezačali (napríklad 24) a boli odložené o celý rok. Ale vo všetkom negatívnom sa nájde aj nenápadná troška niečoho dobrého. V čase veľkej televíznej krízy v USA som konečne dopozeral That '70s Show, ale čo je dôležitejšie vznikol Dr. Horrible's Sing-Along Blog. Len si to predstavte - v čase, keď všetci americkí pisálkovia tŕpli doma v kresle či ich nepošlú na vedľajšiu koľaj kolegovia z britských ostrovov, prišiel Joss Whedon so svojimi bratmi (a manželkou jedného z nich, aby sme boli presní) a dovolili si niečo napísať a aj to natočiť.

Nemuselo to sadnúť každému, ale pre NÁS labužníkov to bola nádhera. Trojdielna miniséria, miniseriál či miniopera, každý nech si vyberie žánrové zaradenie podľa seba. Neil Patrick Harris, Nathan Fillion, Simon Helberg a Felicia Day spolu pred kamerou, spievajúci kovboji, ale najmä The Evil League of Evil na čele s Bad horseom. No proste pecka.
Neil Patrick Harris, Nathan Fillion v seriály Jossa Whedona. Mňam.

A teraz v poslednom roku ľudskej existencie vzišla nádej, že by sme sa mohli dočkať pokračovania. Whedon pri promovaní The Cabin in the Woods naznačil, že by sa v lete nemusel vyvaľovať na pláži a počítať prašule, ale mohol by sa povenovať spievajúcim superzloduchom.

Joss, ak to boli len promo rečičky, tak ťa ani Avengers nezachránia. A mal by si si švihnúť, aby sme to stihli pozrieť pred začiatkom apokalypsy.


Zdroj: Wired


Categories: ,